Ekstreminsterne

Liktore– Ekstremister

Oprindelse: Da solelverne kom til fastlandet, opstod en udbrydergruppe baseret på det tidligere militære styre fra før krigen, Den Store Splittelse. Lederne, der kom til faslandet, ville have en blidere styringsform, men liktorerne var ikke enige. De tror stadig på det gamle styre og har derfor oprettet denne gruppe. De har hemmeligt hovedsæde i Alria i Ilithia.

Kendetegn: Det er en paramilitær organisation, der ikke er underlagt Ilithias militærkontrol, men som har uddannelse og udrustning, der ligner den militære. De går alle ens klædt, men findes ikke nødvendigvis i grupperne (min 6 mand, max 20). De har også en fælles hilsemåde (håndbevægelse).

Optagelse: Man skal være tilhænger af det gamle styre hvor solelvere skal have den perfekte krop fremfor det perfekte samfund. Man skal ligeledes være villig til at indordne sig under reglerne og den position man har/får tildelt i gruppen. Man skal have det perfekte udseende (langt glat lyst hår, blå øjne, flot krop – dette er IKKE et kostumekrav!) og være uddannet militaristisk.

Formål: Deres formål er at fortsætte den oprindelige ypperstepræstindes drøm om det perfekte folk og gøre solelverne til det smukkeste og bedste folk i verden. De opererer oftest ude i landområderne af Ilithia, hvor de dræber alle, der ikke er solelvere. Udenfor Ilithia følger de som regel rejsende solelvere, som er på udkig efter egnede folk til ophøjelse til solelver og hjælper dem med at ”vælge” de rigtige.

Fordel: Det er en militant orden og derfor kan medlemmer få reparere deres grej mellem spilgangene gratis, for ét indflydelsespoint pr. mand. Til gengæld koster det 100 kniplinge at blive medlem.

Andet: Solelverne er basseret på idéen om den perfekte race, men er gået over til at de hellere vil have en kulturel overlegenhed. Liktorerne holder fast i den oprindelige idé og er derfor udstødte og en ikke accepteret gruppe i Ilithia.

Ordenen er hierarkisk ledet, som har et overhoved med titlen diktator. Under sig har de liktorer, som hver havde opgave at beskytte en ypperstepræstinde, men nu fungerer de udelukkende som ledere for grupperne. Liktorerne har som hjælpere/konsulenter (de er ikke direkte en del af gruppen og er derfor ikke underlagt optagelseskravene) til at indsamle oplysninger, samt en prætor som fungerer som litorens højre hånd og stedfortræder.