Foreningen

Foreningen Utopia

Foreningen er hjemhørende i Fredericia

Formålet med foreningen er at lave aktivitets tilbud til unge over 15 og voksne. Vi laver aktiviteter som falder udenfor de normale sociale grupper og sportsgrene, hvor vores primære aktivitetsarrangementer er live rollespil og et ugentligt mødested for ensomme unge og voksne, samt LAN weekender.

Vi lægger vægt på aktiviteter med social hygge og plads til kreativitet, hvor målet også er, at tilbyde folk kørelejlighed til fællesaktiviteter udenfor Fredericia, hvad enten det er at tage til rollespil hos andre foreninger, køre en tur i en dyrepark eller tage til foredrag o.l.

Utopia Live

Utopia Live en en månedlig fantasy kampagne, for spiller over 15 år. Du kan her på hjemmesiden, læse meget mere om setiingen, reglerne og alt det andet praktiske.

Utopia Social

Foreningen arrangerer også andre ting end rollespil, bl.a. så er der Utopia Social, hver onsdag. Utopia Social er et værested for unge og voksne mellem 20-35 +/-, hvor alle kan deltage. Der bliver snakket, spiller kort- og brætspil, lavet kreative ting.

Derudover så bliver der engang imellem arrangeret ekstra ting, så som brætspils weekender, filmmaraton weekender, udflugter til foredrag fra Psykinfo eller bowlingture.

Læs mere på hjemmesiden Utopia Social eller find os på Facebook.

Utopia Gamers

Utopia Gamers er en gruppe på facebook, hvor man kan finde andre at spille sammen med, men også få hjælp og råd/vejledning om hvilke komponenter og programmer der er bedst, til en spilcomputer. Der er også anmeldelser af spil.

LAN weekenderne, er arrangeret af folk fra foreningen Utopia (PR: Anna Jensen), TRAUMA (Spil: Rune Søsted) og Lyng Rollespil (Praktisk: Jonas Lisberg Christensen), samt en fra Skive (Teknisk: Jan Carsten Nielsen).

Find os på Facebook.