Foreningen

Foreningen Utopia

Foreningen er hjemhørende i Fredericia

Formålet med foreningen er at lave aktivitets tilbud til unge over 15 og voksne. Vi laver aktiviteter som falder udenfor de normale sociale grupper og sportsgrene, hvor vores primære aktivitetsarrangementer er live rollespil (både kampagner og scenarier) og et mødested for unge og voksne, samt LAN weekender.

Utopia Live

Utopia Live en en månedlig fantasy kampagne, for spiller over 15 år. Du kan her på hjemmesiden, læse meget mere om settingen, reglerne og alt det andet praktiske.

The Survivors LARP

The Survivors LARP, er et scenarie der er inspireret af TV serien The 100 og som løber af staben d. 3-5 august 2018. Se mere på deres hjemmeside.

Utopia Social

Utopia Social er et værested for unge og voksne fra 16 år og opefter, hvor alle kan deltage. D. 2. søndag i måneden er der kort- og brætspilshygge, herunder også Bingo og den 4. søndag i måneden er der kreativ hygge for alle interesserede. Begge dele foregår i Kulturcaféen, Danmarksgade 32, 7000 Fredericia. Læs mere om Utopia Social på foreningens hovedhjemmeside foreningen-utopia.dk (siden er p.t. under opbygning) eller find dem på Facebook.

Utopia Gamers

Utopia Gamers er en gruppe på Facebook, hvor man kan finde andre at spille sammen med, men også få hjælp og råd/vejledning om hvilke komponenter og programmer der er bedst, til ens spilcomputer, samt finde anmeldelser af spil. Utopia Gamers forsøger at afholde LAN-weekender en gang i kvartalet, som foregår på Ungdommens Hus.