Setting

Sætting dækker alt det I har brug for at vide om spilverdenen. Dette er for at du kan lave din karakter, ud fra nogle givne rammer.

Den viden der står under setting, er ikke noget du ved i spillet, andet end det du ved om din egen race og land, samt hvis du har været i et land eller omkring en race, i mindst 3 in-game år.

Professionen scriptorerne har adgang til den viden der ligger under setting, incl. kort over landende.

Kampagnen

Utopia Live er en fantasy kampagne, med magi, guder og monstre. Spillet foregår i landet Aurora og vi spiller i byen Palenia. Til større senarier, spiller vi i andre byer (se  spilområder).

Fokusset i spillet er Hygge, mysterie, intrige og kamp, nogenlunde i den rækkefølge. Vi tilretter dog spillet efter hvilken type spil de fleste spillere ønsker (det markerer man ved tilmeldingen).

Der vil ofte også være personligt spil, ud fra spillerne BG´er. Dem der er sikre på at få spil, er dem der bliver nomineret efter hver spilgang, for godt spil eller have bidraget med noget til at spilgangen er blevet bedre, samt faste spillere.

Derudover så har vi et forum til mellemspil, hvis du ikke synes at du nåede at snakke med alle dem som du gerne ville ude til spillet. Utopia Mellemspils forum.

Udvikling

Spillet har udviklet sig meget, fra vi startede, både med setting, nyt regelsæt, men også plot mæssig. Vi bruger ikke så lang tid på at ordne regler og setting mere som førhen, da det er ved at være på plads. Derfor er der også blevet mere tid til bl.a. BG plot.

Derudover så er der også kommet nye SL´er og NPC´er til, og det har jo også stor betydning, for hvor meget og hvordan plot kommer i spil. Vi spørger også ofte vores spillere, hvad der har været godt og skidt, så vi hele tiden kan udvikle os.

Har du været og spille hos os før, men har holdt en pause, så kig forbi igen, for spillet har ændret sig med årene. Der kommer også nye spillere til, så vi bliver flere og flere spillere.

Efter hver spilstop, da kårer vi den bedste spiller, eller den som har bidraget mest til spillet. Belønningen er 100 kniplinge (in-game penge). Det er for at spillerne selv kan bidrage med, at det bliver en fed spilgang for alle, og man ikke bare venter på at bliver underholdt.