Formandens beretning 2013

Vi ansøgte og fik 5000kr fra Bifrost, som blev brugt til at købe baldakinen og pavillonen.

Vi blev forsinkede med live materialet, da vi havde nogle samarbejdsproblemer i arrangørgruppen, som gjorde at vi afholdte en ekstraordinær generalforsamlingen. I stedet for at lukke foreningen og blive en arrangørgruppe under Trauma, valgte vi at bibeholde foreningen og dele foreningens midler og materialer med foreningen Umbramundi.

Vi afholdte et pilotsenarie til kampagnen i april, hvor der var 8 deltagere. Det gik godt, ide at deltagerne fik et indblik i truslen fra syd. Derefter blev vores første live senarie afholdt i maj måned, hvor der kom 15 deltagere og sidenhen har der været 15-20 spillere pr. spilgang.

Vi oprettede et samarbejde med Madsby Legepars Venner, hvor vi fik lov til at opstille en bod og reklamere for foreningen til Sankt. Hans nede i Madsbyparken, uden beregning for lån af hytten. Tilgengæld skulle vi hjælpe til Klovnefestivallen, men kunne ikke stille folkene til opgaverne. Vi har endnu ikke opfyldt vores del af samarbejdet.

D.25/8 blev vi medlem af S.A.R.K.O.F, som står for Sammenslutningen Af Rollespils Klubber Og Foreninger. Gruppen består af repræsentanter fra

  • Lords Assembly i Esbjerg
  • Alslev i Esbjerg
  • SFA i Esbjerg
  • Billund Rollespilsforening
  • Utopia, Fredericia

Desuden så blev Aiden i Kolding og TRAUMA her i Fredericia også inviteret, men de har endnu ikke haft en repræsentant med på nogen af vores 4 CON-møder, men de kan stadig nå at være med i planlægningsdelen, hvis de kommer til et af møderne.

Formålet med gruppen og grunden til at gruppen blev oprettet, er at skabe et netværk, hvor vi kan hjælpe hinanden med arrangørtips, låne udstår og NPC´er af hinanden og den langsigtede plan er at arrangerer et sommersenarie sammen, da vi hver især er for små til at kunne holde noget ordentligt og større selv (for få arrangører de forskellige steder).

Noget af det sidste vi lavede sammen i foreningen, var at hjælpe med Madsby- Legeparks Venner med at uddele flyers til deres julemarked i Madsbyparken.