Palenia

Palenia

Palenia er et område i nordlige Aurora langs handelsruten fra hovedstaden Caraidan, mod Dragebjerget og Vale De Triste. Historikere mener at Palenia ar det første sted Allinas præster slog sig ned og derfra opstod Aurora, den teori er dog ikke blevet bevidst.

Palenia har indtil for et par år siden været et lukket område, beskyttet af et helligt skjold lavet af en Allina præstinde og hendes hellige krigere for mange år siden. Skjoldet blev lavet for at beskytte præstinden og området imod udefrakommende farer. I mange år kunne man ikke komme ind i området, indtil præsterne fandt ud af at åbne skjoldet for et par år siden. Skjoldet er sidenhen blevet fjernet af skyggeelvere og der er endnu ikke blevet lavet et skjold igen.

Dette har resulteret i at søen i området er blevet brugt som en portal af skyggeelverne, hvor de invaderede området med en hær. Heldigvis nåede de at evakuere den almindelige befolkning til Mandfreds Landsted. Der opholdt de sig indtil De Frie Folks Forkæmpere, med ledelse fra Aurora Garden (hæren), fik slået skyggeelverne tilbage.

I hele Aurora er hver af de 12 regioner ledet af et råd, men i Palenia er det anderledes. Det Øverste Råd i Aurora, besluttede for 2 år siden at der skulle indsættes en borgherre til at styre området. Årsagen var at der ikke kunne samles et konstant råd til, at varetage området opgaver, da de fleste folk ofte var gennemrejsende.

Da Palenia har sin egen borgherre, har de også deres egen lov, som der er flere af beboerne der har på skrift. Straffen er bestemt af Borgherren i samråd med rådet. Alle kan blive medlem af rådet, såfremt mere end halvdelen af de tilstedeværende stemmer for.

Siden Palenia åbnede, er området vokset fra en lille flække, med Targions Bastion i midten, til at rumme en Ambassade med kontakt til Det Øverste Råd, hele 2 handelshuse, et te-hus, et bibliotek, alkymi og lægehus, samt altre til de fleste af guderne. Der er naturligvis også en kro, hvor rejsende kan få god mad og drikke, samt en god nats søvn.