Den Vandrende skov

Den vandrende skov

Befolkning

Oprindeligt dækkede Den Vandrende Skov hele området mellem sin nuværende nordlige og sydlige del, men en krig mellem aureams og ulvefolket gjorde, at skoven næsten helt blev fældet. Dette har betydet, at der nu kun er enter i nord og entinder i syd. Her kommer dyreelverne ind i billedet, da de har påtaget sig opgaven af at transportere pollen, frø og stiklinger mellem de to dele af skoven, så enterne fortsat kan formere sig.

Samfund

De lever og ånder for deres hjem, Den Vandrende Skov, med hvilken de lever i et symbiotisk forhold. Skoven har brug for dyreelverne til at bære frø og pollen fra den ene del af skoven til den anden for der kan komme nye træer, og dyreelverne lever til gengæld af det liv, der er i skoven.

Ledelse, politik og strafudmåling

Dyreelverne har ikke et egentligt hierarki eller ledere, men lever derimod i et kollektiv, hvor alle deles om det meste og bidrager til samfundet. De har samtidig oldingevælde, hvor de ældstes ord vægtes højest. De ledes derfor af den oldgamle ente i nord og den ældste entinde i syd, der har kontakt til alt levende i hver deres del af skoven. Strafudmåling er udvisning fra skoven.

Kunst og musik

De laver ting i dødt nedfaldet træ og i ben. De maler og tegner gerne med kul og naturmaling. Munter musik med instrumenter som fløjter, alle typer strengeinstrumenter, xylofoner og trommer.

Klima og landskab

Beliggende i den tempererede zone består Den Vandre Skov af løvskov. Der er dog stadig større områder af åbent græsland, der minder om fordum tiders krig, samt et dødt område, hvor jorden er fuldstændigt udpint, så enterne ikke kan krydse det uden at dø. Igennem skovens område løber en større flod.

Landbrug og naturlige resurser

Dyreelverne lever af skovens dyre- og planteliv, og de tager aldrig mere, end de behøver. Skoven er rig på nærringsfulde rødder, krydrede svampe, bærbuske og frugttræer, samt hjorte og vildsvin. Skovfældning er forbudt og dyreelverne bruger i stedet væltede træer og nedfaldne grene, hvis de har behov for træ. Minebrug ligger meget langt fra deres natur, og de tillader ingen andre racer at grave jorden op, så om den indeholder noget værdifuldt ved ingen.

Byer og vigtige steder

Meget få for lov at komme ind i Den Vandrende Skov, så hvad der er af interessante steder, ved kun dyreelverne selv. Uden tvivl er stedet midt i skoven, hvor den oldgamle ente står, et meget vigtigt sted. Det siges også, der er flere punkter undervejs på rejsen mellem nord og syd, som er vigtige, når dyreelverne hjælper enterne med at formere sig.

Nabolande og grænseforhold

Dyreelverne har ikke den store interesse i deres naboer. Så længe de holder sig væk, eller lever i pagt med naturen, som småfolket i Skovly, så lader dyreelverne dem være i fred. Truer de derimod skoven, får de lov at se dyreelverne fra deres allerfarligste side.

Historie

Dette er ikke et dokument du må printe og tage med i spil, med mindre du har købt vidensområdet, under professionen Scriptor.