Silvestris

Silvestris – Dyreelvere

I krigen Den Store Splittelse valgte en gruppe solelvere, som havde det landbrugsmæssige ansvar at flytte ind til fastlandet, hvor de bosatte sig i Den Vandrende Skov. Da de blev udstødt af resten af solelverne, var de nød til at finde en måde at få børn på. De afgav deres tilknytning til devaerne og blev i stedet ét med dyr, de følte sig beslægtet med. På denne måde opnåede de selvstændighed og har siden levet i pagt med naturen i Den Vandrende Skov.

Alder: 0-5 barn, 5-20 ung voksne, 20-35 voksen, 35-50 gamle.

Navne: De latinske ord for ting i naturen, f.eks. Flos = blomst eller Cortex = Bark.

Kønsroller: Hunnerne er som regel dem, der laver alle de huslige gøremål og producerer ting, imens hannerne er dem, der bringer mad på bordet og beskytter skoven sammen med dryaderne.

Væremåde: Det bånd, de har med deres sjæls dyr, gør, at elveren med tiden begynder at få samme træk som det dyr. Dette kan f.eks. være lyde dyret siger eller egenskabsmæssige træk, så som modig, sky eller beskyttende. De er blevet mere vilde, men de er dog ikke uciviliserede. De er meget imod materiel grådighed og deler næsten alt, hvad de ejer, med hinanden. De er som regel fredelige og venlige, men hvis man forsøger at træde ind i deres skov uden tilladelse eller gøre skade på den eller naturen generelt, bliver de meget aggressive.

Religion: De ærer devaerne, som de ofrer gaver til dem ved at hænge dem op i træerne. Dette er ofte i form af klokkespil og andre skinnende ting, hvilke devaerne elsker. Nogle ærer også Alassea, kærlighedens og skønhedens gudinde, Nerwena, jagtens og naturens gudinde, Siralin, livets og fødslens gudinde og Zeterus, havets og vejrets gud.

Kampråb: Som regel et råb eller en dyrelyd.

Hilsemåder: De løfter næsen i vejret, så de bedre kan dufte vedkommende, da det er sådan, de vurderer personer. De går evt. rundt om ham eller hende.

Leveregler:

Skoven er vores hjem, beskyt den for enhver pris.

Du skal kæmpe for de svage i samfundet.

Spred kærlighed og ikke krig og ufred.

Alt levende har en cyklus, ær den.

Ingen er mere værd end andre.

 

Kostumekrav til racen: Tatoveringer i brune, grønne og andre mørke farver, samt spidse øre. Hvis ikke de har kort hår er det flettet eller sat op, da det er mere praktisk i skoven. Alt efter hvilket dyr du er ”smeltet” sammen med, har du træk fra det dyr. Det kan være kløer, hale, pels, horn, klove, spidse tænder, specielle øjne osv.

Forslag til kostume (Dette er IKKE krav):Tøjet er simpelt og praktisk i naturens farver og tit pyntet med ting såsom fjer eller muslingeskaller. Lidt ansigtsmaling til at give mere dyriske træk kan give gode resultater.

Inspiration til Den Vandrende Skov/Silvestris/Dyreelverne

Kultur, væremåde, tøjstil og udviklingsniveau: Vild-elvere, skov-elvere, jæger og samler samfund. Udviklingsmæssigt: Bronzealder.