Einherjer

Einherjer – Udøde

De var oprindeligt iskæmpe sørøvere i Fjödur, der satte sig høje mål i livet, hvilket gjorde dem til dygtige krigere og sikrede dem gode pladser i efterlivet – indtil de en dag alle forsvandt. Nu er de tilbage, men de er… anderledes… Deres mål er at øge størrelsen af deres hær, så de kan bekæmpe mørket i syd, sådan som deres skaber har befalet dem.

Alder: De er gjort mere eller mindre udødelige, men kan heller ikke få børn.

Navne: De tager navn efter egenskaber eller bedrifter (f.eks. Sigrid Lattergod eller Sigmund Bjørnedræber)

Kønsroller: Efter de er blevet udøde og ikke rigtigt har følelser længere eller kan få børn, er kønsrollerne fra deres tid som jatnirs gledet i baggrunden.

Væremåde: De taler monotomt og følelsesløst, da alle følelser er blevet et svagt ekko i dem. De er afventende, vurderende og kæmper ikke med hvad som helst, hvis der er risiko for, de kan gå til grunde. Deres overordnede mål er at øge hærens størrelse, så de kan tjene de højere magter, der har skabt dem, og bekæmpe mørket i syd. De har ikke længere behov for at sove, men gør det alligevel ofte af vane og for at fastholde en del af deres tidligere tilværelse.

Religion: Ukendt. De tilbeder deres skaber, men der er ikke blevet sat navn på denne.

Kampråb: Intet.

Hilsemåder: De hilser ikke på folk, de stirrer og observerer dem bare i tavshed.

Leveregler: Ingen. De er som sådan ikke et samlet folk med en moral, men en hær med ét formål.

 

Kostumekrav til racen: Al synlig hud sminket hvid/bleg.

Forslag til kostume (Dette er IKKE et krav): Rådne pletter på huden og hudlapper, der er ved at falde af ses gerne. Deres tøjstil er kofter og posebukser og for kvinderne kjole under en simpel overkjole, med brede seler for oven. Skulderparti under tøjet, så du virker større. Langt hår er meget almindeligt hos både mænd og kvinder og det sættes ofte op eller flettes. (langt hår ikke et krav)

Tilladelse: Der er krav til at spille denne race, hvor SL skal se dit kostume først og vi skal sikre os, at du har forstået racen korrekt. Du har ikke 100% frie tøjler til at spille din rolle, da det er en race som er styret af en gud.

Inspiration til Fjödur/Einhjernerne/Udøde

Kultur, væremåde, tøjstil og udviklingsniveau: The White Walkers fra Game og Thrones. Vrykul fra World of Warcraft. Yetier fra filmen: Mumien: Dragekejserens hær.