Adonis

Adonis – Solelvere

De kalder sig selv adonis, men i resten af verden er de bedre kendt som solelvere. De har forladt deres oprindelige hjem på øen vest for fastlandet og bor nu i Ilithia. De adelige og præstinder havde sammen perfektioneret solelverne og forvandlet dem til et stort folk. Snart blev de for mange til at bo på øen, og de flyttede dermed til fastlandet og grundlagde landet Ilithia. Kun ved særlige højtider tager de tilbage til øen. Solelvernes samfund er delt ind i hierarki, som kan genkendes på ørelængden. Jo ældre de er, jo længere ører har de og de har derfor mere at skulle have sagt.

Alder: Deres kroppe er udødelige så længe, de deler sjæl med en deva. Hvis deres krop dør, vil sjælene forsvinde tilbage, hvor de kom fra. Der er ingen børn, kun voksne. Fra tid til anden udvælges mennesker, der opfylder præstindernes høje krav, hvorpå deres sjæl bindes med en deva og de bliver nye adonis.

Navne: Elviske navne. http://www.candlekeep.com/library/articles/elven_names.htm

Kønsroller: Ligestilling, da kønnene ikke længere har nogen betydning.

Væremåde: De var snobbede, intrigerende, beregnende, afmålte, og nogle er det stadig. De anså sig selv for værende den fornemmeste race næst efter dragerne, og nogle gør det stadig. De lever og ånder for politik, intriger og at skabe det perfekte folk, gennem forenelse af smukke mennesker og devaer. Folket i dag, er mere nede på jorden, men har en tendens til ironi.

Religion: Som en krydsning mellem mennesker og naturånder, har de en stor forståelse for sjæle og deres tilknytning til levende kroppe. Derfor er brugen af animisme naturlig for dem. Nogle tilbeder Alassea, kærlighedens og skønhedens gudinde, Kalmca, krigens og lærdommens gud, Siralin, livets og fødslens gudinde, eller Malakai, handlens og håndværkets gud.

Kampråb: Ingen, andet end den militære leder, der giver signal til angreb.

Hilsemåder: Højre arm strækkes og hånden lægges oven den andens venstre skulder, mens den anden person gør det samme.

Leveregler:

Forsøger du det umulige og det lykkedes, opnår du respekt.

De andre elvere er forrædere og fortjener kun døden.

Vi er hævet over alle andre, vær stolt af din arv.

Søg at bringe skønhed til alt, hvad du laver.

Skønhed er at finde i alt, hvad vi skaber.

 

Kostumekrav til racen: Langt hår eller paryk, intet skæg og spidse ører, der passer til din klasse. Tætsiddende kjole/kutte med løse ærmer, ofte i farverne hvid eller blå. Links til øreforslag

Forslag til kostume (Dette er IKKE krav):Kjoler og kutter med mange tætsiddende knapper og store ærmegab. De er ofte pyntet med brodering i sirlige mønstre.

Inspiration til Ilithia/Adonis/Solelverne

Kultur, væremåde, tøjstil og udviklingsniveau: Warhammer højelvere. Nazisme (imod dyreelverne og urene folk), den tyske ridderorden, Johanniterordenen. Grækenland (hvide huse med blå tage).