Mørk hævner

Tenebris

Tenebris Vindictiir – Mørk hævner

Oprindelse: Begge organisationer har rod tilbage til de dage hvor mennesker fældende Den Vandrende Skov. Tenebris Vindictiir blev oprettet som reaktion på handlingerne og var i hovedtræk ansvarlig for at drive menneskene væk fra skoven. Efterfølgende har organisationen oprettet klaner i Den Vandrende Skov, hvor klanmedlemmerne udelukkende tilhører organisationen.

Kendetegn: Deres mærke variere alt efter hvilken klan, der viser sig. Ofte er symbolerne klomærker eller animalistiske symboler. Medlemmerne er udelukkende dyreelvere, dog er der set sympatisører fra andre racer. Medlemmerne bærer ingen synlige mærker.

Optagelse: Organisationen er udelukkende for dyreelvere. Oftest bliver man født ind i en klan, der er medlem af Tenebris Vindictiir. Andre dyreelvere kan opsøge organisationen og gør dette hvis dyreelveren er overvældet af negative følelser, der er sket på baggrund af handlinger fra de andre racer. Det er anset som en sorg for de dyreelvere, der melder sig ind i organisationen. Når en dyreelvere træder ind i organisationen kan han ikke vende tilbage igen og er dømt til at live resten af sit liv i konflikt for at andre dyreelvere kan leve i frem. Der findes dog en plads for sympatisører iblandt de øvrige racer. Antallet af sympatisører er få og har kun kontakt til få medlemmer af organisationen.

Formål: Organisationens primære opgave er at beskytte den vandrende skov. Dette sker primært ved at fjerne potentielle trusler imod skoven. Der er en intern opdeling i organisationen, hvor nogle medlemmer kun vil passe på skoven og nærområdet, hvor andre rejser ud og infiltrere byer, for at slå en potentiel fare ned før den overhovedet opstår. Dette sker ofte ved planlagte attentater eller opstillede uheld. En royal jagt kan ende galt og en baron er måske dræbt tilsyneladende af vilde dyr. Nogle bevæger sig i skoven og skaber en overtro af farlige dyr, således mennesker bliver inde i deres byer og ikke tør komme ud.

I blandt organisationen findes ekstremister, ”Tenebris Ianiir”, som helst ser at verden bliver fri for, de som forvolder naturen skade. Dette går i hånd med naturalisternes holdning, blot at ekstremisterne ser at andre racer uddør.

Andet: Det sker at en fra ordenen rejser ud i verden stopper uhyrligheder begået imod dyreelvere. Det er op til den enkelte hvem der skal hjælpes, men det er ofte set at dyreelvere er blevet eksperimenteret på, brugt som slaver og lignende. Det vil et medlem af Tenebris Vindictiir forsøge at stoppe.