Den Sorte Hånd

Black hand

Toukai – Den sorte hånd

Denne organisation er IKKE almen kendt!

Oprindelse: Kasai er et handelsfolk, men på et tidspunkt blev det nødvendigt at ordne problemer på en hemmelighedsfuld måde, således at begivenhederne ikke blev sat i forbindelse med de handlende kasai. Men tiden, blev de en stor organisation og kasai har ikke længere kontrollen over dem, men er en verdensomspændende gruppe, af folk, der har specialiseret sig i at slå folk ihjel i skjul, da det er hvad toukai betyder.

Kendetegn: En sort hånd.

Optagelse: Mordere eller freelance snigmordere bliver kontaktet, når lauget har fået nys om deres aktivitet, fængsling, traditioner, regler eller lignende.

Formål: Er at operere i det skjulte og ikke være kendt af almindelige folk. De bliver som regel brugt af adelige, ledere og andre vigtige folk, der har behov for at personer forsvinder eller et mord, der sender et budskab. At myrde folk, der gennem de rigtige forbindelser har fået en dødskontrakt på sig og ellers fremme deres eget virke.

Fordel: De kan få bevismateriale til at forsvinde, for ét indflydelsespoint. Man kan ikke blive medlem, men man kan have en kontakt hos dem. Der er derfor ingen optagelsespris, men finder de at dit kendskab til dem er farligt for dem (hvis du fortæller nogle om dem), dør du selv.

Andet: De finansiere dem, som deres snigmordere udpeger i en periode tilsvarende den tid, den enkelte snigmorder har tjent lauget. Det er op til den enkelte snigmorder at udpege hvem, den eller de folk, der skal drages omsorg for, hvis han/hun dør. Så længe denne lever, kan snigmorderen frit vælge en eller flere folk. Hvert år snigmorderen opfylder 8 kontrakter, stiger den udbetaling, som de efterladte får til deling.