Rollespil andre steder

Kunne du tænke dig at spille rollespil andre steder end i Utopia, så er her en rigtig god hjemmeside www.SpilRollespil.dkhttp://www.Alexandria.dk kan du både finde senarier og conner, samt en masse andre ting, såsom PnP seanrier. Hvis du mangler nogen at spille PnP med, så er der på facebok en gruppe der hedder Pen And Paper Danmark.

Har du spørgsmål omkring rollespil så er der flere steder på facebook. Find Danske Rollespillere siden, og følg med i hvad der sker i det Danske rollespilsmiljø, start debatter eller stil spørgsmål. Ellers så besøg http://www.rollespil.dk som er hjemmesiden for Bifrost – Landsforeningen for rollespil m.m.

Hvis du får lyst til at besøge andre kampagner eller senarier, som ikke ligger i din hjemby, så kan du få transporten dækket af Udvekslingspuljen hos Bifrost, som Utopia er medlem af.

Før køb og salg af rollespilsting, da find Danske Rollespillere køb og salg. Har du spørgsmål eller har brug for inspiration til kostumer eller udstyr, så find Danske Rollespillere – Kreativitet & Crafting, på facebook. Af store butikker kan nævnes Dragons Lair som har afdelinger i Esbjerg, Odense og Århus, ellers er der Goodgames  i Kolding, som kan bestille ting hjem. Bunkern har afdelinger i Esbjerg, Aabenraa og Herning. Faraos har også alt fra rollespilsudstyr til kort-bræt- og figur spil. De har to butikker i KBH, men alt kan også bestilles i deres webshop.