Rollespil andre steder

Kunne du tænke dig at spille rollespil andre steder end i Utopia, så er her en rigtig god hjemmeside www.SpilRollespil.dk Du kan også besøge siden “Danske Rollespillere – Kalender” på facebook. På http://www.Alexandria.dk kan du både finde senarier og conner, samt en masse andre ting, såsom PnP seanrier. Hvis du mangler nogen at spille PnP med, så er der på facebok en gruppe der hedder “Pen And Paper Danmark”.

Har du spørgsmål omkring rollespil så er der flere steder på facebook. Find “Danske Rollespillere” siden, og følg med i hvad der sker i det Danske rollespilsmiljø, start debatter eller stil spørgsmål. Ellers så besøg http://www.rollespil.dk som er hjemmesiden for Bifrost – Landsforeningen for rollespil m.m.

Hvis du får lyst til at besøge andre kampagner eller senarier, som ikke ligger i din hjemby, så kan du få transporten dækket af Bifrost, som Utopia er medlem af (Jeg er også ved at undersøge om det gælder til og fra vores senarier, for jer som ikke bor i byen).

Før køb og salg af rollespilsting, da find “Danske Rollespillere – Køb og Salg”. Har du spørgsmål eller har brug for inspiration til kostumer eller udstyr, så find “Danske Rollespillere – Kreativitet & Crafting”, på facebook. Af store butikker kan nævnes Dragons Lair i Esbjerg, Odense og Århus, ellers er der Goodgames i Kolding, som kan bestille ting hjem. Bunkern har afdelinger i Esbjerg, Aabenraa og Herning. http://www.faraos.dk har også alt fra rollespilsudstyr til kort-bræt- og figur spil. De har to butikker i KBH, men alt kan også bestilles i deres webshop.