Dommedags sekten

Oprindelse: Sekten opstod da de første udbrud af sygdomme fandt sted i hovedstaden i år 898, da der også kom rapporter om at der var udbrudt forskellige sygdomme andre steder i landet. Medlemmerne af sekten er hovedsageligt bønder og håndværkere, som har mistet deres familie, til sygdomme.

Kendetegn: Sorte kutter og bøger som har gudernes tegn på, som de slår sig selv i hovedet med når de går, for at understrege lærdommen i at tilbede guderne. De synger også sangen Døden kommer, som kan findes i skjaldenes bibliotek.

Optagelse: Efter hvert optog i byerne, fortæller om deres budskab og søger nye medlemmer, som vil hjælpe dem med at forkynde deres budskab.

Formål: Formålet med sekten er at fortælle at der er sygdom overalt i Aurora og ingen kan føle sig sikre på ikke at blive smittet, med mindre de står under en guds beskyttelse. De opfordrer til at bede til guderne, særligt Siri, da hun kan hjælpe med at fjerne sygdomme, gennem bønner og ofringer eller ved at drikke hendes hellige vand.

Type: Dette er en religiøs orden, der giver medlemmer mulighed for at skaffe hellige ting eller viden om guderne, for 1 indflydelsespoint. Man kan også gennem denne orden, søge om at få en præst for enhver gud, til ens område, for 75 kniplinge.

Andet: Sekten er ofte smittebærer af sygdomme, da de selv kommer fra sygdomsplagede steder. De har ikke nogen indtægt, andet end det de kan tjene i byerne, når de kommer igennem dem. De lever usle liv, men er fanatiske om at fortælle folk, hvor galt det kan gå, så andre ikke begår samme fejl som dem og ikke tilbede guderne, før det er for sent.