Søfarende

Dragir

Dragir – Søfarende

Oprindelse: De er sejlende krigere, der ikke går ind for at farme jorden og lave småhandler, de vil have mere. Derfor sejler de ud og plyndrer kystbyer og andre byer der ligger nær vand, hvor deres både kan komme op. Ingen kender den præcise oprindelse, da det er sket over en længere periode. De er en iskæmpeklan, som har huseret i Eyja og Vuori, men der i dag har bredt sig til de omkringliggende lande.

Kendetegn: De er alle iskæmper og går klædt som disse, men deres tegn er en hammer (Tors hammer i en kæde kan bruges), da de opfatter sig selv som en hårdtslående næve/hammer. De bruger ringbrynjer og runde skjolde (krav).

Optagelse: De består hovedsagligt af mænd, men også af krigermøer, der har valgt denne tilværelse frem for at bosætte sig og få børn og familie.

Formål: De tager det, som iskæmper i Eyja og Vuori producerer, og det som de kan finde hos andre kystvendte byer. Når de angriber de små bondelandsbyer og handelskaravaner. De gør oprør imod den kedelige måde iskæmperne lever deres liv på.

Fordel: De er lejesoldater og medlemmer kan tilkalde folk fra ordenen og så kommer de og hjælper dig, for ét indflydelsespoint pr. mand (NPC). Til gengæld koster det 100 kniplinge at blive medlem.

Andet: De arbejder ofte som lejesoldater for en jarl, men ofte tager de selv afsted på togter.