Barbarer

Apoltox

Apoltox – Barbarer

Oprindelse: Rundt omkring i Ruthenia. Der er dem, som ikke ønsker at dele sjæl med ulve og som dermed bliver udstødt af samfundet. De anses for værende kættere og forrædere, da det at dele sjæl med en ulv er en gave. Nogle lever stadig i Ruthenia, hvor de lever som eneboere eller i skjul, samt bærer ulveskind for at kamoflere deres menneskelige lugt. Mange har dog forladt Ruthenia og arbejder som lejesvende med alt forefaldende arbejde.

Kendetegn: De ligner ikke ulvefolket i og med de ikke er ekstra behårede, har spidse ører eller klør. De bærer ofte et broderskabstegn iblandt udstødte, som ligner et V.

Optagelse: Der er ingen optagelseskrav andet end man skal sværge broderskabet loyalitet.

Formål: Deres mål er at leve som almindelige mennesker.

Fordel: De er lejesoldater og medlemmer kan tilkalde folk fra ordenen og så kommer de og hjælper dig, for ét indflydelsespoint pr. mand (NPC). Til gengæld koster det 100 kniplinge at blive medlem.

Andet: De bliver jaget på lige fod med hekse og andre, som forbryder sig imod loven eller de fælles normer. Denne gruppe er stadig voksende, da der ikke er en fast leder til at håndhæve lovene længere.