Sigøjnerne

Gitano – Sigøjnere


Oprindelse
: De opstod i Vest Bragonia, da de gjorde oprør imod styret og heltene. De havde ingen interesse i bevise noget, de ville bare leve deres liv. Da de ikke kunne få gratis mad på kroerne (det kræver heltegerninger) og kun producerede almindelige ting og madvarer, kunne de ikke konkurrere med heltene. Derfor blev de tvunget til at finde andre måder at overleve på og det var ved at underholde og stjæle. Eftersom de helst ikke ville opdages i det og sendes til fængslet i nord (nu Vale de Triste), blev de nomader og har bredt sig til hele den kendte verden.

Kendetegn: Kvinderne bærer ofte farven lilla, masser af tingeltangel smykker og tøj med sexede udskæringer, mens mændene er glade for farven turkis. Farverne bruger de til at vise overfor hinanden, hvem de er og at de er en del af de omrejsende nomadefamilier. For begge parter ses det tit at de bærer bandanaer eller slør.

Optagelse: Det er forskellige familier, som har valgt denne nomadetilværelse og er man ikke en del af familierne, så kan man giftes ind i dem.

Formål: At overleve og forblive fri folk med familien og underholdning i højsædet. De underholder på anderledes måder end bragonere normalt kaster sig ud i (fantastiske historier som fortælles, sange om dem selv), så som jonglering, akrobatik, mime/efterligning, mavedans og lignende. Alt hvad der er anderledes og kan tage folks opmærksomhed.

Fordel: Du kan låne penge af dem eller pantsætte/afsætte usælgelige ting eller tyvekoster, for ét indflydelsespoint pr. ting. Til gengæld koster det 100 kniplinge at blive medlem.

Andet: Udadtil ligner de handlende, tiggere og underholdere, men det er kun for at aflede folks opmærksomhed fra tyven, der tømmer deres lommer imens. Familien er meget vigtig for dem og i stedet for at konkurrere med hinanden om hvem, der er bedst til hvad, så hjælper de hinanden. Der er flest kvinder og derfor er flerkoneri normalt.