Mafiaen

cotiso

Cotiso – Mafia

Oprindelse: Da Vale de Triste opstod, følte savanti et stort behov for at gøre skade på dem, som havde forvoldt smerte og holdt dem fanget i så mage år. En klog og snu leder ved navn Cotiso trådte frem og foreslog en mere snedig måde at tage hævn over Bragonia. Deres umiddelbare første indskydelse var nemlig at invadere landet med deres meget ringere styrke. Cotiso brugte den samme måde til at skade Bragonia på, som han brugte til at få venner i fængslet, nemlig gennem tjenester og broderskab. Det er den ældste i familien, som bestemmer og ham alene (aldrig piger som overhoved), der vælger sin efterfølger.

Kendetegn: En cirkel med skrå udadvendte takker. Cirklen symboliserer enigheden i de spredte våben (takkerne), men i det de sidder skrå på cirklen, og ikke som strålerne fra en sol, betyder, at de går ind under huden på folk og landet Bragonia.

Optagelse: Er man efterkommer Cotiso eller hans familie, er man automatisk optaget. Folk som ikke er i familie med Cotiso familien, kan arbejde for dem og bevise sit værd og loyalitet for at blive optaget i Cotisofamilien, og dermed blive familiemedlem, på lige fod med alle andre.

Formål: At infiltrere Bragonia, deres ærkefjende, og skade dem indefra på deres infrastruktur. Dette gør de ved at gøre tjenester for folk eller bestikker de rigtige med deres store summer af penge. På den måde kommer de til at sidde på ledende eller andre vigtige poster, hvor de har mere indflydelse og magt.

De startede med at infiltrere Syd Bragonia, da Cotiso og flere af hans allierede var fra den del af Bragonia. Senere har Cotisoorganisationen bredt sig til de andre dele af Bragonia. Det er sjældent at se dem udenfor Bragonia, da deres interesse ligger i at skade Bragonia, men det sker, de tager udenlands for at lave aftaler eller skaffe allierede.

Fordel: Kan låne penge eller pantsætte usælgelige ting eller tyvekoster, 1 IP pr ting.

Til gengæld koster det 100 kniplinge at blive medlem.

Andet: Der er et hierarki i Cortisofamilien med følgende titler startende oppefra. Boss, som er den øverst rangerende person i familien (organisationen). Som hans højre hånd er lederen for Vale de Triste, og han fungerer som rådgiver til Cortisofamilien. Bossen tager sig af hævnen og alt det, som foregår udenfor Vale de Triste, hvor lederen af Vale de Triste styrer videnskabsfolkene og får dem til at bygge en hær med bedre soldater end heltene i Bragonia. Bossen har en også en underboss med titlen Chef, som har ansvar for at overskuddet fra de kriminelle foretagner i Bragonia går til bossen. Han bestemmer også hvem, der skal være leder for soldaterne. Lederen for soldaterne har titlen Capo og sørger for at soldaterne gør det de skal. Soldater er dem, der er flest af bliver ofte kaldt ”vores venner”, så folkene i Bragonia ikke fatter mistanke. Til sidst er der æresmedlemmer, som ikke er fra Vale de Triste, men hjælper familien (organisationen) med at opnå deres mål.

Familiesammenholdet er meget vigtigt i Cotiso.