Heksejægerne

heksejæger

Inkvisition – Heksejægerne

Oprindelse: Ordenens opstod i Vale de Triste ca. 100 år efter landet løsrev sig fra Bragonia. På det tidspunkt var de mørke skove fyldt med løsslupne forsøgspersoner og skumle magikere, hvilket en adelsmand og Karlac tilbeder ved navn Janus Oppius besluttede at sætte en stopper for. Ordenen begyndte dog først for alvor at vokse sig stor, da den spredte sig til de omkringliggende lande. I dag er heksejægerne at finde i hele den kendte verden, hvor de er både velsete og frygtede, da de har ry for at hjælpe et område af med et problem, men samtidig bliver hele områdets beboere kigget grundigt efter i sømmene.

Kendetegn: De gør meget brug af et malteserkors, ofte i rød farve. De bærer alle en høj hat, enten med et bredt spænde foran eller en fjer i siden, og næste alle bruger en pistol, da det er en, de får udleveret af ordenen (du skal selv medbringe den + hundepropper). De rejser ofte 1-2 jægere sammen, men flere kan også forekomme. De er frygtløse og villige til at ofre deres liv, hvis det kan betyde ondskaben også bliver bekæmpet.

Optagelse: De optager som regel kun folk, der er valgt af guden Karlac eller som virkeligt brænder for sagen. Det betyder, at heksejægerne ofte har mistet hele deres familie til monstre fra Den Anden Verden, en nekromantiker eller en heks. For at blive optaget skal de derfor sværge for og ved Karlac, at de vil jage besatte og dem, der bruger sort magi.

Formål: Heksejægere er hellige krigere for guden Karlac og deres opgave er at forsvare de uskyldige imod dem, der bruger de forbudte ”sorte magier” (skyggemagi, nekromanti og hekseri), samt folk der tilbeder den forbudte gud Turas/Turanil. De arbejder imod korruption og kaos, og forsøger at redde de korrupterede igennem en retssag og evt. en uddrivelse, men hvis dette ikke virker, dømmes personen til døden.

Fordel: Det er en religiøs orden til Karlac og medlemmer kan derfor skaffe en hellig ting/person eller viden derom, for et indflydelsespoint pr ting/viden. Til gengæld koster det 100 kniplinge at blive medlem af ordenen.

Andet: Enhver heksejæger har ret til at anklage, dømme og henrette dem, de vurderer til at være korrupterede. De må alle steder tage loven i egen hånd (med undtagelse af Zardek), om end det er at foretage en eksorcisme af en besat person eller fængsle en, der bruger forbudt magi, i en sjælesten. Heksejægere er frygtet alle steder – også selvlom folk ikke har gjort noget forkert, kan man aldrig føle sig sikker. Enhver person kan sende et brev til orden og bede dem komme og undersøge en person eller et område.

Medlemmer af denne orden, får adgang til heksejægerens håndbog (ingame, har du selv været i Visdommens Kloster og selv samlet viden sammen til den, fra deres bibliotek eller du har arvet den). Folk kan blive anklaget for at tilbede og være i ledtog med den forbudte gud Turas, for frivilligt at have ladet sig besætte og dermed omvende til en zardekker eller for at udøve forbudt magi og bruge elementet mørke.